stensättning Växjö

Du kanske har gått länge i tankarna om att lägga betongsten vid din uteplats eller på din uppfart, när det kommer till stensättning står vi på STV i Växjö gärna dig till tjänst. Om det dags att börja planera redan nu så ser vi till att hitta den mest optimala lösningen utefter dina önskemål. Det vill säga att vi hjälper dig med planeringen som innebär att mäta upp och jämföra olika material. När det sedan kommer till själva arbetet med stensättningen kan arbetet börja för när tjälen gått ur jorden. Hos STV är du garanterat stensäkra och välgjorda resultat.

Enkelt sätt att piffa upp din fastighet

Ett enkelt sätt att eventuellt höja värdet på ditt hus kan vara att lägga snygga stensatta gångar eller stensätta uteplatsen som tillhör din fastighet. Det är små enkla detaljer som gör väldigt mycket både för ögat och för trivseln. Att ställa ut möbler blir också mer pragmatiskt och det är lättare att hålla uteplatsen välskött, ren och snygg.

Välj rätt produkter – välj våra kvalitetsprodukter

Materialet som används vid stensättning finns i en hel uppsjö olika varianter. Det som varierar är bland annat livslängd, läggningsteknik, kombinationsmöjligheter och pris på de olika materialen. Betong, gasten, kullersten, naturstensplattor och trä är de vanligaste och mest populära materialen vi jobbar med i dagsläget. Varje material har sin eller sina egenskaper som gör materialet unikt och faller därmed vissa bättre i smaken än andra. För att ta betong som ett exempel så är det ett material som framställs som väldigt vackert, funktionellt och beständigt samtidigt som det är mycket prisvärt. STV i Växjö jobbar endast med kvalitetssäkra och starka produkter för att kunna garantera dig som kund att du får det bästa på marknaden.

Kostnader för stensättning

Kostnaden för en stensättning beror såklart på i vilken utsträckning och vilket val av material. Genom att be oss om en offert kan du som kund enkelt få en prisbild av hur mycket det skulle kosta att uppfylla dina drömmar och önskemål. Varmt välkommen att höra av dig till oss på STV i Växjö!