Stubbfräsning

Är du i behov av professionell hjälp för att få bort dina gamla stubbar i gräsmattan? STV i Växjö erbjuder stubbfräsning för dig som vill välja ett skonsamt sätt att bli av med dina stubbar. Med hjälp av stubbfräsning slipper du stora spår i gräsmattan efter en stor grävmaskin och slipper därmed fördärva din gräsmatta. Genom att använda en stubbfräs som ungefär är lika stor som en jordfräs kan man på en minimal yta snabbt och effektivt ta bort dina stubbar.

Smidigt och enkelt med stubbfräs

Genom att använda sig av STV och stubbfräsning får du snabbt och effektivt bort dina stubbar i din trädgård. Fördelen med den här metoden är att du slipper fula, stora och djupa hjulspår i din gräsmatta som leder till att du eventuellt kommer att behöva så om stora delar av ditt gräs. Eftersom en stubbfräs utför arbetet på en väldigt liten yta på ett snabbt sätt påverkas inte din gräsmatta något särskilt alls, det kan krävas lite matjord och något enstaka gräsfrö som efterjobb men vanligtvis inte mer än så.

Ett prisvärt alternativ

Att anlita STV i Växjö för att komma i fas i trädgården är ett klokt beslut. Hos oss betalar du per cm (mäts i marknivå) och betalar endast 16 kr/cm inklusive moms. Eventuell reseersättning tillkommer beroende på avstånd till kund. Med RUT-avdragen innebär detta att du endast betalar 8 kr/cm för din stubbfräsning inkl moms. Ett väldigt prisvärt och enkelt sätt att få bort dina stubbar med andra ord.

Erfaren och professionell personal

STV i Växjö har ett starkt personalteam med lång erfarenhet och stor kunnighet. Vi hittar ständigt personliga lösningar för att kunna överträffa våra kunders förväntningar. Med ett arbetssätt baserat på högsta grad av kunnighet, service och genuin skicklighet ser vår personal till att ge dig allra bästa resultat.

Priser och Kontaktuppgifter

Detta betalar du efter RUT-avdrag: 8:-/cm (diametern som mäts i marknivå). För Bok och Ek tillkommer 3:-/cm. Resa tillkommer.

Varmt välkommen att höra av dig till oss på STV om du behöver professionell hjälp med stubbfräsning i Växjö med omnejd.

Ring 0470-34 100

Bokstubbe före fräsning.                                                         Fräsning påbörjad.

bild 1 bild 2

Det färdiga resultatet.
bild 4