Plattsättning

Att ta till professionell hjälp för att lyckas mest optimalt med din plattläggning är ett klokt val. STV i Växjö har sedan 1995 ägnat sig åt markarbeten där plattsättning är en stor del av dagliga arbetsuppgifterna hos våra 6 anställda. Med okunskap om hur man går tillväga på allra bästa sätt för att får snyggaste och mest hållbara resultat kanske inte plattsättning känns som en särskilt komplicerad grej men det krävs en hel del att både tänka på och förhålla sig till, vårt råd är därför att göra rätt från början och ta hjälp av oss på STV i Växjö. Fram för allt är det viktigt att man gör underlaget på et riktigt sätt.

Att tänka på innan plattsättning

Det finns mängder av punkter vi professionella plattsättare alltid förhåller oss till innan vi påbörjar ett nytt jobb. Utöver det klassiska med planering, val av material och liknande så kräver utomhusjobb lite mer detaljrik planering. Vi ser till så att allting sköts rätt från dag ett till slutför arbete.

Kvalificerad personal

Att ta till STV och på experthjälp med din plattsättning ska för dig kännas som ett klockrent val. Med ett mindset fyllt av service och kundkemi tillsammans med en blick för färg och form kommer våra duktiga plattsättare gärna med personliga råd till dig. För ett hållbart och snyggt resultat krävs det skickliga ögon och händer som kan få till alla skärningar snygga och välplacerade samtidigt som alla fogar är raka och linjerade. Att få till en snygg plattsättning är helt klart inget lätt åtagande och någonting man gör utan kunskap och vetskap.

Vi förverkligar dina drömmar

Vi möter dagligen kunder med olika drömmar och önskemål om hur en plattsättning skulle kunna se ut i deras värld. Om du drömmer om en modern, traditionell eller originell plattsättning så ser vi till att lösa det åt dig. Genom välgjorda skräddarsydda lösningar och med känsla för både detaljer, funktion och design ser vi till att ge dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Gå gärna in på Benders.se och se vilka möjligheter och variationer du har.