Trädfällning

Är du i behov av rätta händer för att utföra en trädfällning i Växjö med omnejd? STV är ett genuint familjeföretag som ägnat sig åt just trädfällning sedan 1995. Årligen utför vi mängder av fällningar av träd åt både företag och privatpersoner på ett säkert och prisvärt sätt. Vi levererar tjänster av högsta klass helt enligt dina önskemål.

Tryggt och säkert

Som certifierat företag inom EC-skog och med välutbildad personal ser vi till att din trädfällning går helt regelrätt till. Vår personal använder alltid sig av säkerhetslina och skylift för att kunna utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt både för personalen själv men även för deras omgivning. Ett felskär av ett träd kan få förödande konsekvenser och det är ingenting vi är villiga till att riskera. Hos oss på STV kan du som kund vara säker på att din trädfällning går till på ett korrekt och obemärkt sätt.

Ta till rätt hjälp från början

Att fälla träd och framförallt ”farliga träd” i trädgårdar är ingenting man ska göra utan kunskap. Vår personal har lång erfarenhet av detta och oftast så går det att fälla träden på ett enkelt sätt med regelrätt förarbete. Det innebär också att du får hjälp till ett mycket fördelaktigt pris jämfört med om man istället skulle klättra i träden och ta ner det uppifrån. Om du önskar att få bort allt, både stammarna och riset inräknat så fixar vi givetvis det också. Vi erbjuder även att fräsa bort dina stubbar och lägga ny gräsmatta om det önskemålet och behovet finns hos dig som kund.

Önskas offert på trädfällning?

Vill du ha hjälp av professionell och skicklig personal ska du vända dig till oss. Vi på STV erbjuder dig gratis offert för trädfällning. Kontakta oss så ser vi till att hitta en personlig lösning för dig, när det passar dig. Självklart har vi en ansvarsförsäkring.

Se film

Ring 0703-250 100 eller 0703-229 926  för en offert.

Trädfällning i arbete

trädfällning  trädfällning i kalmar

Anders iphone 964 Anders iphone 965 Anders iphone 966 Anders iphone 970 Anders iphone 967 Anders iphone 971