VVS ARBETEN

Hos STV får du snabb professionell hjälp med allt inom VSS i Växjö. Vi jobbar med de starkaste och mest välkända märkena inom branschen och lämnar självklart garanti på samtliga VVS-arbeten. Med lång erfarenhet och stor kunnighet är STV idag ett starkt företag inom VSS och utför allting av högsta kvalitet.

Låt oss ta hand om din VVS i hushållet

Rutiner är något som är bra att ha, på många olika sätt. Att sätta en kontroll av sin VSS i sitt hushåll som en rutin är en väldigt bra och billig idé. Passa därför redan nu på att se över ert värmesystem inför hösten och vinter och du som har egen brunn att se över så att ditt vatten inte innehåller något farligt för dig och övriga i hushållet. Se till att förebygga och håll ditt hushåll i toppskick med hjälp av oss på STV.

VVS-arbeten till bra pris av högsta klass

Vi jobbar med AQUA EXPERT när det gäller vattenrening och erbjuder deras produkter till ett väldigt bra pris. Vi är även återförsäljare för VETO när det gäller fliseldning och bioenergi. Där vi även numera säljer Bioanläggningar från Guntamatic och Ekogren till ett väldigt förmånligt pris i form av ett erbjudande från EKOGREN. (se länk). Vår kvalificerade personal installerar även värmepumpar, såklart till ett bra pris.

Tryggt och säkert

Du som kund ska från dag ett till slutfört arbete känna att STV var bästa tänkbara val för att få ditt VSS-arbete utfört. Vi är certifierade i ES-skog och diplomerade när det gäller enskilda avlopp, detta är två intyg som vi är väldigt stolta över och bär med all heder i allt vi gör.

Kontakta oss för mer information

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig med din VSS i ditt hushåll finns vi endast ett telefonsamtal bort. Du får direkt komma i kontakt med någon från vårt serviceinriktade och sakkunniga personalteam för att komma fram till en lösning åt dig.

Ring Johan på 070-325 82 05 eller Kjell-Erik på 0703-250 100.

https://www.youtube.com/watch?v=VwqU_wSbkak&feature=youtu.be 

Badplatsen.se klicka här

Länkar till några leverantörer.

VVS   VVS    VVS   VVS 

VVS      VVS