ENSKILT AVLOPP

enskilt avlopp arbete

Hos oss på STV i Växjö får du hjälp med att få ordning på ditt avlopp till ett förmånligt pris. Du kanske precis har fått ditt avlopp utdömt, vilket kan få många konsekvenser. Vi är betydligt mer beroende av ett fullt fungerande avlopp än vad vi tror och när felen väl uppstått är vi oftast i akut behov av professionell hjälp. Där kommer vi på STV gärna in i bilden och räddar dig. Hos oss får du experthjälp för att komma till rätta med ditt avlopp.

Vi ser till att uppfylla dina behov och sköter allt åt dig!

Med lång erfarenhet och bred kunskap vet vi mycket väl vad våra kunder allt som oftast är i störst behov av. Hos oss får du hjälp med hela bygget av enskilt avlopp där allt från projektering till färdigt avlopp ingår i vårt arbete. Med andra ord vi tar hand om allt. Allt tråkigt och krångligt byråkratiskt pappersarbete och kontakter med kommun , ledningskoll och annat, det fixar vi. Vi ser till att det kommer en elektriker och kopplar elen. Ett avlopp som inte fungerar är en stor omställning för de som drabbas och kräver snabb åtgärd. Du kan med andra ord bara ta det lugnt och låta oss göra arbetet.

Kvalificerad personal

Hos STV får du snabb hjälp av sakkunnig och kvalificerad personal som du kan känna dig mer än trygg med. Med hundraprocentiga insatser i allt vi gör kan vi garantera dig som kund att arbetet är korrekt utfört. Vår personal är serviceinriktad, lyhörd och sätter dig som kund i största fokus.

Diplomerade och certifierade avloppsbyggare i Växjö

Stolt kan vi också säga att vi som diplomerade avloppsbyggare av ME och Växjö Kommun. Samt certifierade avloppsbyggare av BAGA, ser oss själva som ett av landets självklaraste val när det kommer till bygge av enskilda avlopp.

Kontakta oss för en offert

Önskar du en kostnadsfri offert på ditt tilltänkta bygge av enskilt avlopp? Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt avlopp. I dagsläget utför vi arbeten i Växjö med omnejd. Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl. Det är enklare och billigare än du tror.

Nedan visas skillnaden på en infiltration med Baga Biomodul (bild till vänster) och en Traditionell infiltration (bild till höger).

avloppsarbete  enskilt avlopp

Som du kan se på bilden till vänster där det ligger en BAGA Biomodul som knappt syns och till höger en ”vanlig” som blir ca 50-70 cm hög. 

 

 avlopp växjö

 

            

Kontakta oss

STV i VÃXJÖ AB
Kronogård,
35596 kalvsvik

Organisationsnummer
556624-2599

Telefon: 0470-34100

Epost:
kjell-erik@stvvaxjo.se

Avlopp

Avlopp