Avlopp

avlopp växjö

Hos oss på STV i Växjö får du hjälp med att få ordning på ditt avlopp till ett förmånligt pris. Du kanske precis har fått ditt avlopp utdömt, vilket kan få många konsekvenser. Vi är betydligt mer beroende av ett fullt fungerande avlopp än vad vi tror och när felen väl uppstått är vi oftast i akut behov av professionell hjälp. Där kommer vi på STV gärna in i bilden och räddar dig. Hos oss får du experthjälp för att komma till rätta med dina avlopp.

Vi ser till att uppfylla dina behov

Med lång erfarenhet och bred kunskap vet vi mycket väl vad våra kunder allt som oftast är i störst behov av. Hos oss får du hjälp med hela bygget av enskilt avlopp där allt från projektering till färdigt avlopp ingår i vårt arbete. Ett avlopp som inte fungerar är en stor omställning för de som drabbas och kräver snabb åtgärd.

Kvalificerad personal

Hos STV får du snabb hjälp av sakkunnig och kvalificerad personal som du kan känna dig mer än trygg med. Med hundraprocentiga insatser i allt vi gör kan vi garantera dig som kund att arbetet är korrekt utfört. Vår personal är serviceinriktad, lyhörd och sätter dig som kund i största fokus.

Diplomerade och certifierade avloppsbyggare i Växjö

Stolt kan vi också säga att vi som diplomerade avloppsbyggare av ME och Växjö Kommun samt certifierade avloppsbyggare av BAGA ser oss själva som ett av landets självklaraste val när det kommer till bygge av enskilda avlopp.

Kontakta oss för en offert

Önskar du en kostnadsfri offert på ditt tilltänka bygge av enskilt avlopp? Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt avlopp. I dagsläget utför vi arbeten i Växjö med omnejd. Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl.

Nedan visas skillnaden på en infiltration med Baga Biomodul (bild till vänster) och en Traditionell infiltration (bild till höger)

avloppsarbete  enskilt avlopp

Bilder från infiltrationsjobb, detta är en s.k normal infiltration ca 45 m2.

avlopp i växjö DCIM100MEDIA

DCIM100MEDIA avloppsarbete

enskilda enskilt avlopp enskilda avlopp växjö

Avlopp från Cleawater, detta system är det senaste och låter vattenväxter jobba som en infiltration.

Avlopp från Cleawater, detta system är det senaste och låter vattenväxter jobba som en infiltration.

Se deras hemsida.

 

Vi jobbar i första hand med

avlopps firma